IN MEMORIAM LEO VAN BERLO

Geschokt en verslagen ontvingen wij het droevige bericht van het overlijden van onze secretaris en waarnemend voorzitter Leo van Berlo. Hij werd geboren in hetzelfde jaar als waarin onze vereniging werd opgericht. Onze vereniging die bekend staat als de oudste wielersupportersclub van ons land. Leo een rasechte wielerman die bijzondere en grote verdiensten heeft gehad voor onze vereniging. Vanaf 1976 maakte hij deel uit van het bestuur. Als secretaris en waarnemend voorzitter was hij de spil en grote initiator binnen onze vereniging. Als geen ander was hij op de hoogte van alle werkzaamheden die nodig waren voor alle evenementen. Accuraat en met een precieze voorbereiding en uitvoering. Daarbij kon hij beschikken over een uitgebreid en uitstekend bijgehouden archief.

Voor zijn vele verdiensten voor de wielersport ontving hij in 1998 de gouden KNWU-speld, werd Leo in 2002 Koninklijk onderscheiden tot Ridderlijke graad van Lid in de Orde van Oranje-Nassau, werd hij in 2014 benoemd tot erelid van de supportersclub en ontving Leo in 2017 de Vrijwilligerspenning van de Gemeente Laarbeek. Voor andere wedstrijdorganisatoren in de regio was Leo altijd een dankbare en onmisbare hulp aan de inschrijvingstafel. Maar ook voor andere verenigingen vervulde hij een bestuursfunctie. Hij heeft eveneens deel uitgemaakt van het bestuur van de RTC Buitenlust in Helmond, van de Stichting Buitenlust Jeugdtoer en het jurykorps en bestuur van het KNWU-district Zuidoost Brabant.

Velen zullen zich Leo ook blijven herinneren van zijn talrijke bezoeken aan de wielerrondes in onze provincie. Altijd vriendelijk in zijn gesprekken met wielerfans. Zijn wielerpassie bracht hem ook als supporter naar de Wereldkampioenschappen in binnen-en buitenland. We zullen Leo altijd als een echte steun en toeverlaat voor onze vereniging blijven herinneren en wensen zijn familieleden en naasten heel veel sterkte toe.

Een fantastisch mens heeft ons verlaten,

Leo is Supportersclub De Lieshoutse Wielrenners, De Supportersclub De Lieshoutse Wielrenners is Leo.

Leo de bel voor de laatste ronde heeft voor jou geklonken ……bedankt voor alles…..

Bestuur en leden Supportersclub de “Lieshoutse Wielrenners.”

34 antwoorden
 1. Twan zegt:

  Afgelopen week vernam ik het treurige nieuws van mijn ouders dat Leo niet meer onder ons is. Het kwam als een schok en ook zo onverwachts. Hij stond overal nog midden in en was zeker een spil voor het Lieshouts wielrennen en de wijde omgeving. Ik ben dankbaar dat ik Leo een korte period van nabij heb kunnen meemaken in het bestuur. Zijn grote passie, organisatorisch inzicht en het vertrouwen dat hij ons gaf met zijn kalme en beheerste uitstraling zal me hieruit altijd bijblijven.

  De beste plaats om de koers te volgen zal vanuit je welverdiende plek in de hemel zijn!

  Het ga je goed Leo en sterkte familie van Berlo.

  Groeten, Twan

  Beantwoorden
 2. Twan van Veggel zegt:

  Afgelopen week vernam ik het treurige nieuws van mijn ouders dat Leo niet meer onder ons. Het kwam als een schok en ook zo onverwachts. Hij stond overal nog midden in en was zeker een spil voor het Lieshouts wielrennen en de wijde omgeving. Ik ben dankbaar dat ik Leo een korte period van nabij heb kunnen meemaken in het bestuur. Zijn grote passie, organisatorisch inzicht en het vertrouwen dat hij ons gaf met zijn kalme en beheerste uitstraling zal me hieruit altijd bijblijven.

  De beste plaats om de koers te volgen zal vanuit je welverdiende plek in de hemel zijn!

  Het ga je goed Leo en sterkte familie van Berlo.

  Groeten, Twan

  Beantwoorden
 3. Jos en Eva Schepers zegt:

  Lieve Leo,

  Jeetje wat schrokken we van jou plotselinge overlijden. We waren er echt even stil van.
  Wat zul je vreselijk gemist gaan worden! Ontzettend dankbaar dat we jouw gekend hebben.
  Altijd tijd voor een praatje, altijd even vragen hoe het met je gaat.
  Heel veel sterkte voor familie, vrienden en bekenden.
  Leo, rust zacht en wie weet tot ooit!
  Liefs Jos en Eva

  Beantwoorden
 4. Teun van Kaathoven zegt:

  Leo,

  Nog steeds vol ongeloof…. In de jaren bij Supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners” heb ik jouw leren kennen als een gewoon, maar bijzonder mens. Hart voor de wielersport en iedereen om jouw heen. Genietend van elke dag. Leo, bedankt voor alles.

  Iedereen veel sterkte gewenst.

  Beantwoorden
 5. Bert en jacqueline zegt:

  Dag Leo
  Het is niet te bevatten jou plotseling overlijden
  Een man van weinig woorden maar veel daadkracht
  Een man die zich voor 200 procent in zet voor zijn grote passie de wielersport
  En vooral de supp club de Lieshoutse wielrenners
  Leo bedankt voor wie je was
  En wat je voor vele betekent hebt

  Beantwoorden
 6. Joop en Karin zegt:

  Dag Leo,

  Zo gewoon, maar ook zo bijzonder….
  Een familie-mens bij uitstek, een wieler-liefhebber ongekend.
  Een man waar je op kan bouwen, altijd op kan rekenen.
  Een man van tradities en die in ere houden en
  Jij was er voor iedereen en genoot als andere genoten.

  Bedankt voor de talloze herinneringen en de mooie tijden samen.

  We gaan je missen en het zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou…

  Familie, vrienden, bestuur en leden, heel veel sterkte,

  Karin en Joop

  Beantwoorden
 7. Marc en Carola zegt:

  Dag Leo, we kunnen het bijna niet geloven. Twee weken geleden zat je hier nog enthousiast te vertellen over al je plannen. Jij zei altijd genieten, genieten, genieten, deze woorden zullen wij niet meer vergeten. Leo bedankt. We zullen je missen.

  Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte toe

  Beantwoorden
 8. Peter en Monique zegt:

  Leo,

  Het voelt nog zo onwerkelijk, nog steeds vol ongeloof en vol verdriet dat jij er nu niet meer bent. Moeilijk om de woorden op papier te zetten terwijl over jouw daden (wieler)boeken vol te schrijven zijn.

  Vandaag 19 januari jouw geboortedag, storm en regen, maar dat deerde jou nooit. Overal kwamen we je tegen, weer of geen weer, je fietste overal heen.

  Wie had dit nu kunnen denken?

  De herinneringen aan al die mooie dingen die we samen beleefden komen in ons op.

  Je passie voor de wielersport, je nooit aflatende en ongelofelijke doorzettingsvermogen en overweldigende inzet voor de supportersclub. Zoveel evenementen en vooral voor de jeugd die je koesterde. Jij was ons gezicht van de club naar buiten en naar binnen, nooit op de voorgrond maar oh zo aanwezig, altijd alles perfect geregeld, geliefd bij iedereen, je glimlach, je medeleven en je pakkende woorden ….

  Het is ongelofelijk moeilijk over jou te moeten schrijven in herinneringen, je liep nog over van zoveel plannen. De voorlopige data voor programma van de wedstrijden had je al lang weer doorgegeven aan de KNWU. Je ticket voor de treinreis en het hotel voor het aankomende WK veldrijden toch alvast geboekt…jij was er altijd bij waar ter wereld ook…De jaarvergadering toch al voorbereid ondanks alle corona tegenspoed.

  Je stak ons al vroeg aan met het wielervirus. Jaren 70, als jongens van de lagere school nam je ons mee naar Gerwen en naar Nuenen naar de wielervijfdaagsen voor de schooljeugd. Verzamelen om half 6 bij de friettent van Mies Verhoeven, getooid in zwart wit geblokte Peugeot shirtjes en petten die je had geregeld bij de Concurrent”…Na afloop weer terug en allemaal een frietje bij Mies.. ‘’ Goed gefietst jongens en morgen weer half 6 hier he’’

  Samen met jou in het bestuur van de supportersclub, wat een geweldige tijd. De jaarvergadering bij Karel in de Koekoek komt er weer aan… jouw jaarverslag tot in alle details opgetekend in een boekwerk voor alle leden, de jubileumborden voor de jubilarissen besteld, de bloemen, de vlees prijzen voor het kaarten bij Piet Hurks zijn geregeld, de pers al ingelicht…. Niets ontging je, alles perfect voorbereid… “ Aanvang STIPT 20.00 uur….de voorzittershamer tikt op de tafel met de vlag van de supportersclub. Mooie opkomst, veel leden aanwezig’’ Alles loopt op rolletjes ‘weer een druk programma dit jaar’… Pauze met loterij doemt al na 15 min vergaderen op. Niks voor de rondvraag… De contributie kan weer na afloop betaald worden bij de penningmeester. Dan wordt de vergadering door jou om 20.45 uur gesloten. Leo straalt en deelt de kaarten en formulieren uit voor weer een gezellige kaartavond.

  Een zaterdag in november. Leo fietst naar het hof, naar de werkploeg die bezig is met de parcours opbouw van de veldrit. ‘’Koffie jongens’’ roep je.

  De werkploeg vuurt de vragen af:

  Leo is er verzetcontrole? Leo hoeveel materiaalposten moeten er komen? Leo wanneer komt de jury wagen en hoe laat komt Franske Verreijken die rijplaten brengen en de sloot dicht maken? Leo hoeveel dranghekken hebben we van de gemeente en hoeveel vlaggenmasten? Leo wie heeft het starthek en wie doet dat morgen? Zijn het startdoek en de spandoeken aanwezig?

  Leo lacht en beantwoord geduldig alle vragen…Komt allemaal goed zegt hij. Dan komt het ook goed. Hij fietst tevreden weg, rugnummers, prijzen, deelnemerslijsten voor de jury in orde gaan maken voor morgen in de permanance bij Karel.

  Een vroege zondagmorgen in mei, de grote Bavariawielerronde van Lieshout staat weer op het punt om te beginnen.

  Alles heb je al geregeld bij Karel, de premie lijsten, de begunstigers, de inschrijftafel met rugnummers, de prijzen. Niks ontbreekt. Je ontvangt de Jury. De werkploeg is klaar. De ronde kan van start. Je geeft de burgemeester het startpistool en weg zijn de renners. Tevreden tuur je samen met de burgervader de renners achter na in de Dorpsstraat, ‘’veel deelnemers dit jaar’’.

  De vloed aan mooi herinneringen aan jou Leo blijft onophoudelijk bij ons binnen opkomen.

  Leo jouw liefde voor de wielersport, vooral die voor de jeugd was ongekend groot, jouw oprechte warme belangstelling voor iedereen hebben we allemaal kunnen ondervinden en hebben we als een warme deken over ons heen gevoeld.

  Leo,
  (wieler)vriend, theatermaatje, fantastische warme geliefde mens, we gaan je ontzettend missen.
  De manier waarop jij in het leven stond heeft diepe indruk op ons gemaakt, heel dankbaar dat wij daar lange tijd deel vanuit hebben kunnen maken. Leo bedankt voor alles.

  Familie van Berlo heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

  Beantwoorden
 9. Frans van de Kam zegt:

  Beste familie van Berlo

  Wat schrok ik toen ik van onze Arnoud een WhatsAp kreeg met het bericht van het overlijden van Leo. Net voor kerst kwam ik hem in Gemert nog tegen. Hij deed zijn jaarlijks rondje om ons allen een mooie kerst toe te wensen. Ja ik ik ben net ook nog bij jou geweest. Hier hebben we samen nog staan te buurten over van alles en nog wat. Elkaar een mooie kerst toegewenst en de beste wensen. En dan ………..
  Dan krijg je het bericht dat je aan de langste reis bent begonnen. Niet te bevatten.
  Leo wat heb jij veel gedaan voor de wielersport en zeker voor de supportersclub.
  Je was altijd optimistisch en had ook altijd jouw lach bij.
  Leo bedankt voor jouw inzet bij de supportersclub.
  Familie, vrienden en bestuur heel veel sterkte bij dit grote verlies.

  Beantwoorden
 10. Ad Verhoeven zegt:

  Beste Familie van Berlo, bestuur en leden van de supportersclub, veel sterkte de komende tijd om zo een hartelijk, bescheiden, liefdevol persoon als LEO was te moeten verliezen is niet te bevatten. LEO was de supportersclub!!! Hij was ook bij alle Wereldkampioenschappen aanwezig of het nu op de weg, baan of cross was LEO was er, wat hebben we leuke tijden gehad samen met Diny als we LEO weer ergens troffen in het buitenland, bijvoorbeeld boven op een kerktoren in Verona of als we samen naar de dierentuin gingen op de vrije dag bij een WK. Wat zijn we veel met elkaar op getrokken in het buitenland en leuke dingen gezien en beleefd, ik zal ze missen!!!

  LEO IK ZAL OOK JOU MISSEN, EN IK NIET ALLEEN!!!

  Beantwoorden
 11. maria en johan v.d.hoogenhoff zegt:

  Beste Fam. van Berlo.
  Wat zijn wij geschrokken van het telefoontje met het bericht dat Leo is overleden.
  Hoe kan dat , het ging toch goed ,nog zoveel plannen. Niet eerlijk .Ook voor ons was Leo heel bijzonder . Een groot mooi persoon in denken en doen .En gedaan heeft hij veel ,zeker in de wielersport.
  Leo was puntje precies ,regels zijn regels ,het moet goed zijn ,en het was goed. Leo was erg trots op zijn familie maar ook op de Supp.Club de Lieshoutse wielrenners .Samen met het bestuur hebben wij vele wedstrijden georganiseerd met o.a.in 1980 het 25 jarig jubileum van onze club met iedere maand een wedstijd het hoogte punt een profwedstrijd op weg .
  Samen met de supp.club hebben wij verschillende uitstapjes gemaakt ,b.v. naar wedstrijden
  om de lieshoutse renners aan te moedigen ,met naar afloop een etentje met de renners bijna ieder jaar een excursie enz. Maar het meest genoot Leo als iedereen tevreden was .
  Leo wat zullen wij je missen ,nooit meer vragen met een veldrit, is de soep al klaar? En doe maar een broodje worst .Met de avond vijfdaagse nooit meer hebben jullie nog ijs? En doe even wat muizen in een zakje ? Nooit meer een kerstkaart met een gedicht.
  Nooit meer een oliebol met Nieuwjaar bij Leo thuis .
  Nooit meer die grote trotse glimlach zien .Leo wij zullen je nooit meer vergeten.
  Wij wensen Fam. van Berlo en ook de Supp Club heel veel sterkte.
  Leo bedankt voor alles wat je gedaan hebt

  Beantwoorden
 12. Peter en Tonny Rub - v. Stekelenborg zegt:

  Leo , toen we het bericht van jou overlijden hoorden ,
  konden we het niet geloven , hoe kon dat nou ?
  de dinsdag ervoor hadden we nog naar elkaar gezwaaid ,
  niet wetende dat het de laatste keer geweest zou zijn ,
  rust zacht , we zullen je nooit vergeten
  de Familie , SCLW , vrienden …….. veel sterkte

  Peter & Tonny

  Beantwoorden
 13. Martien van de Vossenberg zegt:

  Leo, bedankt wat je allemaal voor de wielersport gedaan hebt.
  Dit is niet te beschrijven.
  Je stond klaar voor een praatje en met een mooie glimlach.
  Rust zacht Leo.
  Familie en vrienden allemaal heel veel sterkte.
  Martien

  Beantwoorden
 14. Jos Segers zegt:

  Geachte Familie van Berlo, bestuur en leden van de Supportersclub.
  Een Icoon van ons is heen gegaan , Leo rust in vrede ! Hij was een bescheiden, liefdevolle,
  hartelijke persoon met groot doorzettingsvermogen, geen woorden maar daden.
  Een Tour winnaar onder de bestuursleden, een die onze club op de wereldkaart heeft gezet !
  Onze taak als leden, het levenswerk van Leo onverstoord voor te zetten, dit is wat deze man zeker verdiend. Veel sterkte aan allen , ik zal deze vriend nooit vergeten ! Dank Leo !

  Beantwoorden
 15. Ton Maas zegt:

  Beste Leo, op bijna elke koers was je aanwezig. Zelfs onbetekenende koersen zoals de Nacht van Zeilberg waar we nog uitvoerig hebben kunnen bijpraten over fietsen en gezondheid. Niets was je teveel en je stond altijd klaar met positiviteit ook als de resultaten van de koers tegenvielen. Iedereen gaat je missen maar zeker niet vergeten, tot ziens!

  Beantwoorden
 16. Koen Schrama, Team TRIA Fietsen zegt:

  Leo, samen met Pierre was je voor ons het contact met de supportersclub. Wij gaan het contact missen maar we weten zeker dat de club nog veel meer gaat missen dan dat. Wat betekende je toch een boel voor hen alle.
  Stekte aan alle naasten, familie en vrienden.

  Beantwoorden
 17. Marcel en Manon zegt:

  Wat zijn wij geschrokken van dit droevige bericht.
  Leo, het icoon en de spil van de Supportersclub is er niet meer
  Leo, je niet meer zien fietsen door ons dorp Lieshout, een gedag of een praatje
  Leo, geen mooie verhalen meer van je horen over vroeger, je vakanties of het wielrennen
  met een mooie glimlach
  Leo, altijd was je betrokken bij ieder mens
  Leo, jij een bijzonder mens, een inspiratiebron voor de wielersport.
  Leo, wat hebben wij een mooie gezellige tijd met jou beleefd
  Leo, al deze mooie herinneringen van jou zullen voortleven bij ons
  Leo, bedankt voor alles, wij gaan je missen.
  Dag Leo, tot ooit weerziens

  Familie van Berlo veel sterkte en kracht voor de komende tijd.

  Marcel en Manon.

  Beantwoorden
 18. Maarten van Ras zegt:

  Beste Leo R.I.P.
  Familie en geliefden gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies.
  Vrienden van de Lieshoutse Wielrenners ook sterkte met dit verlies van zo’n Icoon van de vereniging. Ik verschoot van het bericht wat ik op Facebook mocht lezen heden vrijdag van het overlijden waar ik wist dat er komende dinsdag je verjaardag zou zijn. Leo je zal gemist worden in Lieshout maar ook verder in de wielerwereld. Dank voor je fantastische werk voor wielrenwereld maar nog meer de Supportersclub De Lieshoutse Wielrenners

  Maarten van Ras.

  Beantwoorden
 19. Hans van Dijk zegt:

  Wat een enorm verlies, onze Leo is niet meer onder ons.
  Leo je was als een rots in de branding voor de Lieshoutse wielrenners.
  Jouw inzet was enorm, ook als mens zal ik je nooit vergeten.
  Ik wens jouw familie en andere nabestaanden veel sterkte en kracht om dit verlies te kunnen verwerken.

  Beantwoorden
 20. Dinie van Geffen zegt:

  Beste familie en leden van de wielerclub,
  Wat een groot verlies nu Leo jullie is ontvallen.
  Blijf mooie herinneringen houden aan Leo
  En die zijn er veel.
  Wij de EHBO vereniging Lieshout/Mariahout
  Bedanken Leo voor de fijne samenwerking.
  Rust zacht Leo.🙏

  Beantwoorden
 21. Karel Huygens zegt:

  He Leo wat heb je nou gedaan ? Je bent er tussenuit gepiept precies op de manier die je misschien zelf het liefst gewild had….zomaar …in je eentje….stilletjes….niet in de belangstelling
  Maar beste Leo dat is niet wat jij verdiend ……
  Jij was zo belangrijk voor velen van ons…..zo ontzettend belangrijk…
  Jij verdient een groots afscheid met toespraken van mensen van allerlei pluimage…mensen die allemaal zouden zeggen wat jij voor hen betekende.. …wat jouw onbaatzuchtige inzet hen gebracht had en dan zou iedereen die aanwezig was opstaan en klappen, er zouden heel veel bloemen zijn en mooie herinneringen worden opgehaald
  Dat is nu allemaal anders in deze bijzondere tijd …een prachtig geschreven stuk in de krant …een zo mogelijk nog mooier stuk van Rien en dat is het wel zo’n beetje.
  Ik denk dat je dat zelf wel goed vindt zo…….jij gunde de bloemen liever aan een ander!!
  Beste Leo ; Bedankt dat wij bijna 44 jaar met jou hebben mogen optrekken als beheerders van het clubhuis van de Supportersclub Lieshoutse Wielrenners ….de jaarvergaderingen zullen voor altijd anders zijn ; de dependance voor altijd een beetje leger…het parcours van de veldrit een beetje saaier…..de Bavariawielerronde minder blauw en de Jeugdwielerronde zou jouw naam moeten dragen !
  Familie van Berlo / Supportersclub Lieshoutse Wielrenners /Familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd

  Wat een verlies ! Wij zullen Leo echt missen en nooit vergeten !!

  Bets en Karel Huygens / Cafe Zaal de Koekoek Lieshout.

  Beantwoorden
 22. Piet Heijl zegt:

  Beste familie,
  Niet alleen jullie, maar zeker ook het bestuur en wij als supportersclub verliezen in Leo een groot man, met een enorme verdienste voor de club.

  Leo was altijd heel attent, maakte graag een praatje als hij weer een kaartje kwam bezorgen, en was een groot supporter van het wielrennen en zeker van de Lieshoutse wielrenners.

  We zullen Leo ontzettend gaan missen, maar wensen de familie alle sterkte toe om dit verlies te dragen.

  Beantwoorden
 23. Frank van der Meijden zegt:

  Goede wielervriend Leo, beste familie en vrienden,

  Diep getroffen afgelopen vrijdag door het onverwachte bericht dat Leo ons is ontvallen. Sinds mijn aantreden in Laarbeek deelden we vanzelfsprekend dezelfde passie voor de wielersport. Uiteraard wist Leo mij altijd te vinden bij de wedstrijden door de oudste supportersclub georganiseerd; Leo wist mij altijd te vergezellen en ondersteunen bij de wedstrijden die ik mocht rijden of organiseren voor de Burgemeesters….
  Helaas moeten we nu afscheid nemen van een bijzonder mens; altijd aanspreekbaar met positieve levenshouding en oprecht geïnteresseerd in de medemens. Meelevend en betrokken bij club en gemeenschap.
  Goede vriend Leo; we gaan je enorm missen; rust zacht en hopelijk zal de passie voor de wielersport hier voortbestaan ook als eerbetoon aan je inzet en betrokkenheid.
  Beste families en vrienden; veel sterkte gewenst met dit verlies namens het gemeentebestuur van Laarbeek.
  Frank van der Meijden.

  Beantwoorden
 24. neef Theo zegt:

  ongeloof, een grote schok, wie had kunnen bedenken dat na ons nieuwjaar gesprek, waar je vertelde over de vele plannen van dit jaar dat het zo zou eindigen, Je was er altijd voor het wielrennen , je vrienden en familie was je heilig, een kaartje met verjaardag, een reünie met de familie, niets was te veel en altijd met je bekende lach en nu dat we dachten dat het beter me je ging gebeurt dit. Maar ik kan alleen maar terug kijken op de mooie tijd die we hadden, dat we samen zondags fietsend naar de koers gingen, wat had ik het als 12 jarige zwaar in je wiel.
  We zullen je als organisator maar vooral als mens heel erg missen

  Beantwoorden
 25. Wilma en Bart van Dijk zegt:

  Wij wensen familie en vrienden heel veel sterkte toe bij de verwerking van dit enorme verlies. Hier zijn geen woorden voor…

  Beantwoorden
 26. Dorothy en Rini van Hoof zegt:

  Ook geschrokken van dit trieste bericht wensen wij familie en vrienden veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  De supportesclub zal Leo erg gaan missen, hij was een grote spil in het organiseren van veel evenementen.
  Veel sterkte allemaal.

  Beantwoorden
 27. Carlo en Dorothé zegt:

  Leo,
  Wat kun jij iemand laten verschieten, een paar dagen geleden stonden we nog te praten van wat er na deze tijd op de rit stond. Canada, dat is waar je weer naartoe wilde. Het wielrennen werd voorlopig toch niets dus dit kon er mooi tussendoor……
  We hebben een heerlijke tijd gehad, het zal moeilijk zijn om de organisatie weer op de rit te krijgen. Hetzelfde zal het nooit meer worden.

  Veel sterkte aan de familie en vrienden.
  Carlo en Dorothé Klomp

  Beantwoorden
 28. Bert en Marion van Oosterom zegt:

  Wij zijn erg geschrokken door het plotseling overlijden van onze oud-buurman en kaartvriend.
  Wij wensen de familie en de fietsvereniging veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.
  Het zal moeilijk zijn om hem te vervangen.

  Beantwoorden
 29. Jan V Dijk zegt:

  Leo,
  Je was er voor ons,
  Wielerliefhebbers van de wereld.
  Vergeten,
  Doen wij jou nooit.
  Een lichtend voorbeeld,
  Velen hadden jou lief.
  Een hart,
  Vol passie,
  Liefde voor deze sport.
  Voor altijd,
  Ben jij verbonden.
  Houden van jou,
  Vergeten doe we je nooit.
  Dag Leo,
  Het ga je goed daarboven.
  Een hele mooie grote ster er bij.
  Voor altijd in ons hart.

  Jan v Dijk

  Beantwoorden
 30. Ine en Hans Vereijken zegt:

  Compleet verrast waren wij van het lezen van dit in en in trieste bericht. Met het plotselinge overlijden van Leo verliezen we iemand die decennia heel veel heeft betekent voor de regionale wielersport en ook voor Lieshout. Leo was Lieshoutenaar en wielerfan in hart en nieren.
  Wij wensen de familie en ook de supportersclub veel sterkte de komende tijd.
  Ine en Hans Vereijken

  Beantwoorden
 31. Pierre en Laura zegt:

  Dag Leo,

  Wat zijn wij geschrokken van dit droevige bericht.
  Wij zullen jou gaan missen als een bijzondere
  vriend en groot organisator. Rust zacht en hopelijk ooit tot ziens.
  Pierre en Laura

  Beantwoorden
 32. Piet Kessels zegt:

  Leo, familie van Berlo, bestuur en leden van de Supportersclub.
  Wat een onvoorstelbaar verlies is dit.
  Een evenement of zelfs een vergadering zonder jou kan ik me niet eens voorstellen.
  Een groot verlies voor Liessent!
  Veel sterkte allemaal bij de verwerking hiervan.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *