Toen in 1995 het 40 jarige jubileum aanbrak voor de supportersclub vond men dat er iets speciaals georganiseerd moest worden.

Al jaren was er sprake van dat de dorpen Lieshout (en Mariahout), Aarle-Rixtel en Beek en Donk geanexeerd zouden worden tot een gemeente. Er was in 1995 zelfs al een naam voor bekend : Laarbeek.

De supportersclub kwam op het idee om het jubileum te vieren met een meerdaagse voor Amateurs A (tegenwoordig Elite/Beloften) met etappe’s in alle dorpen. In Aarle-Rixtel vond de eerste etappe plaats op woensdag, gevolgd door Beek en Donk op donderdag. Vrijdag werd in Mariahout een tijdrit georganiseerd. De finale vond plaats in het eigen Lieshout. De eerste Laarbeek 4-daagse was geboren.

Paul van Schalen

De organisatie werd flink op de proef gesteld !! Vier dagen achter elkaar de gehele organisatie een paar kilometer verplaatsen was een heel karwei !! Maar de wedstrijd werd een succes. Sinds 1997 wordt dan ook elk jaar een meerdaagse van Laarbeek georganiseerd. In 1997, 1998 en 1999 in samenwerking met de befaamde Peelland Tour, en sinds 2000 (het 9e lustrum) wederom een eigen Laarbeek 3-daagse. De 3-daagse bestond uit etappe’s in de dorpen Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Lieshout met een afsluitende tijdrit van 1 ronde (2km) voor de beste 20 uit het klassement. De afsluitende tijdrit wordt verreden op het zelfde parcours alwaar de laatste etappe is verreden. Na de 50ste  grote Bavaria-Ronde van Lieshout in 2005 kwam een einde aan de driedaagse van Laarbeek. Er was bij de wielrenners niet genoeg interesse.

finish ronde van Lieshout 1999. Eindpodium laarbeek 1999