JAARVERGADERING

De supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners” hield j.l. vrijdag haar jaarvergadering. De jaarvergadering kende een heel vlot verloop. Voor de pauze werd 2013 afgehandeld in 8 minuten. De pauze met gratis loterij duurde het langst. De 51 leden die aanwezig waren hadden bijna allemaal een prijsje. Na de pauze werd 2014 behandeld met huldigingen en verkiezingen. Er was een robijnen (40 jaren) jubilaris en André van Berlo is zijn naam. Tien leden zijn in 2014 toe aan hun zilveren (25 jaren), te weten; Riek van Boxmeer-van den Berg, Nelly Scheepers-Verspaget, Jolanda van den Broek-Manders, Diny Krol, Coen Opheij, Marinus van Kaathoven, Henk van Seggelen, Karin Peeters-Gerris, Ad van Grootel en Lenny Versteegden. De aanwezigen ontvingen het herinneringsbord en de bloemen, de andere ontvingen daags nadien de versierselen.

Het programma wordt voorgesteld en de vijfdaagse voor de schooljeugd is van 14-18 april het eerste evenement. De jeugdronde van Lieshout is op 20 april (1e Paasdag). Zondag 18 mei is de 59e Grote Bavaria-Ronde van Lieshout. De data voor het veldritseizoen komen later aan de orde.

De avond werd afgesloten met een kaartavond. Het rikken werd gewonnen door Johan van den Hoogenhoff, 2e was Hetty van de Laar en 3e Cor van Bakel. Bij het jokeren ging de eerste prijs naar Nel Migchels, 2e Micha Klomp en 3e Marietje Sijmens.