JAARVERGADERING

Afgelopen vrijdag werd de 61e jaarvergadering gehouden. Deze een feestelijk tintje. De vergadering kende een heel vlot verloop. Voor de pauze werd 2015 afgehandeld in 8 minuten. De pauze met gratis loterij duurde het langst. De 54 leden die aanwezig waren hadden bijna allemaal een prijsje.
Na de pauze werd 2016 behandeld met verkiezingen en huldigingen.
Bij de bestuursverkiezingen werd afscheid genomen van Pierre Steegs, 32 jaren bestuurslid, waarvan 26 jaren 2e secretaris en 9 jaren penningmeester. Marcel van de Meulengraaf werd nieuw in het bestuur gekozen.
Er zijn in 2016 drie gouden (50 jaren lid) jubilarissen, Jo Scheepers, Theo van Berlo en Harrie Verhagen. Zij ontvingen een jubileumspeld. Ook drie robijnen (40 jaren) jubilarissen, Hennie Scheepers, Henk van Berlo en Gerda van Berlo, het herinneringsschild en bloemen werden hen aangeboden. Paul Hendriks is 25 jaren lid en is het 150ste lid dat als zilveren jubilaris werd gehuldigd. Het herinneringsbord was voor Paul.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *