27e JEUGDRONDE VAN LIESHOUT

De 27e Bavaria jeugronde van Lieshout (KNWU Jeugd 8 tot 14 jaar) wordt dit jaar verreden op zondag 16 april 2000.

Op deze pagina vindt u een kort voorbeschouwing op dit ieder jaar weer grootste evenement. Ook geven we u wat technische informatie over deze ronde.

De organisatie is zoals ieder jaar weer in handen van supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners” i.s.m. Buitenlust – Helmond.

Aan het parcours is ook dit jaar niets veranderd. Zoals gewoonlijk loopt het over de Burgemeester Mostermanslaan (start/finish) over naar de Adriaan Boutlaan, Grotenhof en Floreffestraat om weer terug op de Burgemeester Mostermanslaan te komen. Het rondje is ongeveer 1 km. lang.

Aanvang van de eerste wedstrijd is om 13.00 uur.

De permanance is zoals elk jaar weer in café “De Koekoek”, Dorpstraat 49 te Lieshout. Telefoon : 0499-421430. (zie ook bovenstaande kaartje voor de lokatie)

De medische verzorging is hopelijk overbodig, maar mocht er iets voorvallen kunnen we rekenen op de deskundige hulp van de EHBO afdeling Lieshout.

Natuurlijk wil iedereen precies weten wat er aan de hand is op elk moment van de wedstrijd. Hiervoor kunnen we rekenen op een uitstekende speaker en professioneel jurykorps die zich bevinden in de jurywaren van Boekweit Transport uit Lieshout. De jury bestaat dit jaar uit (onder voorbehoud) :

Bart Smits – Oisterwijk (voorzitter)

Hans Kusters – Veldhoven (secretaris)

Ron Bakker – Tilburg

Thijs Antonis – Riethoven (aankomstrechter)

Rien van den Horik – Someren (speaker)

De gegeven informatie wordt doorgegeven aan het publiek door middel van Foolen Rental Geluid uit Beek en Donk.

Was- en kleedgelegenheid vindt u in Sporthal “De Klumper”, Papenhoef 2 te Lieshout. Telefoon : 0499-421777. (zie ook bovenstaande kaartje voor de lokatie).

Prijzen : het prijzenschema is vastgesteld op schema 1 (ere-prijzen)

Consul : Dhr. Jos Janssen (Valkenswaard)

De wensen iedereen een fijne, plezierige en sportieve wedstrijddag toe.

Voor meer informatie voor en/of tijdens de wedstrijddag, verwijzen wij u naar de secretaris van supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners”, te weten dhr. Leo van Berlo. Tel. 06-29577673. E-mail : lvberlo@wish.net