7e BAVARIA DRIEDAAGSE van LAARBEEK

De 7e Bavaria drie-daagse van Laarbeek wordt dit jaar verreden van woensdag 3 juli t/m vrijdag 5 juli 2002.

Op deze pagina vindt u een korte voorbeschouwing op dit ieder jaar weer grootste evenement voor verschillende categorieën. Ook geven we u wat technische informatie over deze ronde.

Er zijn wederom diverse renners uit de categorieen elite, neo-amateurs en sportklasse A die voor het klassement rijden.

De organisatie is zoals ieder jaar weer in handen van supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners” met assistentie van R&TC Buitenlust – Helmond. Trouwe hoofdsponsor is wederom Bavaria Bierbrouwerij NV. Waarvoor wederom onze hartelijke dank.

Het programma voor dit jaar is als volgt :

Woensdag 3 juli : 47e Bavaria ronde van Lieshout

Donderdag 4 juli : 17e Klokkenronde van Aarle-Rixtel

Vrijdag 5 juli : 7e Acht van Beek en Donk

De toegang tot alle wedstrijden is (zoals gewoonlijk) geheel gratis.

Ook dit jaar zal er weer een overkoepelend klassement zijn voor Elite/Neo-amateurs en Sportklasse A over deze drie wedstrijden.

Inschrijven is nog altijd mogelijk op onderstaand adres. Om voor het klassement in aanmerking te komen, is men verplicht aan alle wedstrijden deel te nemen. Inschrijven dient (met KNWU startkaart) per wedstrijddag afzonderlijk te gebeuren.

We wensen iedereen fijne, plezierige en sportieve wedstrijddagen toe.

Voor meer informatie voor en/of tijdens de wedstrijddagen, verwijzen wij u naar de secretaris van supportersclub “De Lieshoutse Wielrenners”, te weten dhr. Leo van Berlo, Het laar 10, 5735 RC Laarbeek. Tel/fax 0492-461627, e-mail : lvberlo@wish.net