21e BAVARIA VELDRIT van LIESHOUT (29 oktober)

Hieronder de inmiddels gedateerde voorbeschouwing op de veldrit :

Ook nu weer, zoals u van ons gewent bent, een korte voorbeschouwing op het eerstvolgende evenement, te weten : De 21e Bavaria Veldrit van Lieshout.

De organisatie is dit jaar wederom in handen van de supportersclub en wordt tradiotioneel verreden op het parcours aan ’t Hof in Lieshout. Trouwe hoofdsponsor is wederom Bavaria Bierbrouwerijen NV. Waarvoor wederom onze hartelijke dank.

De permanence is traditiegetrouw in Cafe “De Koekoek” aan de Dorpsstraat 49 te Lieshout (0499-421430), waar ook de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Toegang tot de veldrit is te verkrijgen door betaling van 5,-(kinderen 1,-). U wordt dan voorzien van geluid van Foolen Rental Beek en Donk en kunt parkeren bij de familie Biemans.

Voor de renners staan bloemen klaar van bloematelier “’t Parapluuke” . Mocht het niet zo goed gaan is er altijd medische verzorging klaar van de EHBO Lieshout. Omkleden kunnen ze in Sporthal “De Klumper”, Papenhoef 2 te Lieshout, 0499-421777. Rondemiss is ook dit jaar weer de lieftallige Nancy Beks uit Lieshout.

PROGRAMMA :

Sportklasse A/B – 40 min. – 12.00 uur.

Veteranen/sportklasse B – 40 min. – 13.00 uur.

Junioren – 40 min. – 14.00 uu.r

Nieuwelingen – 30 min. – 14.02 uur.

Elite / Neo-amateurs – 60 min. – 15.00 uur.

Uiteraard worden alle wedstrijden verreden onder de reglementen van de KNWU. Inschrijven is nog altijd mogelijk per KNWU-Startkaart aan onderstaand adres. Contractering beroepsrenners via Gerrie van Gerwen. We wensen iedereen fijne, plezierige en sportieve wedstrijddagen toe.

De jurysamenstelling is als volgt : Tijn Swinkels – Beek en Donk (wedstrijdcommissaris voorzitter), Bert Lammers – Tilburg (wedstrijdcommissaris secretaris), Ad Slijters – Vught (wedstrijdcommissaris), Franklin van Rooy – Bladel (aankomstrechter), Rien van Horik – Someren (speaker), Piet van Steenis – Eindhoven (commissaris), John Bakermans – Someren (commissaris), Mieke Priems – Tilburg (commissaris)